Panduan Google Adsense

Ingin menjana pendapatan tambahan dari laman web atau blog anda dengan Google Adsense? Dapatkan panduan Raja Adsense yang membantu anda sehingga berjaya menjana pendapatan dengan Google Adsense.

Panduan ini diterbitkan untuk membantu anda mendapatkan informasi terbaru dengan cepat, agar dapat mulai memperoleh penghasilan dengan menampilkan iklan Google Adsense yang relevan dan menarik di samping konten online anda.

Panduan Google Adsense pertama dalam Bahasa Malaysia . Ketahui bagaimana saya dan ramai blogger di Malaysia buat duit USD dengan Google Adsense dan dibayar terus oleh Google sendiri. Anda juga boleh lakukannya hanya dari rumah.

Semua orang tahu tentang Google Adsense jadi tidak perlu diperjelaskan di sini. Namun jika masih ada yang masih keliru tentang Google Adsense dan cara ia sebagai sumber pendapatan sampingan, boleh rujuk di Uncle Google.

CARA BUKA AKAUN GOOGLE ADSENSE

Pertama saya sarankan anda mempunyai akaun gmail sebab ini merupakan saudara sepupu Google Adsense. Urusan anda lebih mudah jika ada akaun gmail.

Pergi ke enjin pencari Google kemudian taip Google Adsense. Anda akan jumpa start. Mulalah mengisi maklumat-maklumat yang dikehendaki.

Permohonan anda bukan serta merta diluluskan. Kena tunggu beberapa hari untuk menunggu kelulusan. Kalau berjaya, diucapkan tahniah. Jika gagal, anda wajib baca panduan Raja Adsense sampai beres maksudnya ilmu semua anda dapat serap.

Jika berjaya, mulakan aktiviti menjana pendapatan dengan Google Adsense. Berhati-hati agar akaun anda sentiasa di sayangi oleh Google Adsense.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.