Jawatan Kosong Di Majlis Daerah Pengkalan Hulu

Jawatan Kosong Di Majlis Daerah Pengkalan Hulu | Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun untuk mengisi jawatan-jawatan berikut:-

Maklumat Jawatan Kosong

  1. Juruteknik Komputer FT19
  2. Pembantu Awam Gred H11

SYARAT LANTIKAN
Keterangan lanjut mengenai syarat lantikan jawatan kosong yang diiklankan boleh didapati di laman web rasmi Majlis Daerah Pengkalan Hulu melalui link dibawah :

[+] http://www.mdph.gov.my/ms/rakyat/peluang-pekerjaan

CARA MEMOHON
Semua permohonan hendaklah menggunakan borang (MDPH.JKP-1/2020) yang boleh dimuat turun (download) melalui laman web rasmi dan facebook Majlis Daerah Pengkalan Hulu secara PERCUMA
Semua dokumen hendaklah dihantar kepada:

Yang Dipertua
Majlis Daerah Pengkalan Hulu
Wisma Kroh, Jalan Sri Adika Raja,
33100 Pengkalan Hulu,
Perak Darul Ridzuan

TARIKH TUTUP PERMOHONAN
25 September 2020

MAKLUMAT TAMBAHAN
Hanya calon yang layak selepas melepasi tapisan sahaja akan dipanggil temuduga. Borang yang tidak lengkap dan tidak memenuhi syarat akan ditolak. Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas enam bulan dari tarikh tutup iklan hendaklah menganggap permohonannya tidak berjaya.

MAKLUMAT PENTING
Sila ambil perhatian tarikh post ini ini dibuat bagi mengelakkan kekeliruan tentang tarikh tutup iklan. Bagi mengelakkan ketinggalan iklan terkini, sila join channel telegram bagi mendapat kemas kini. Anda juga boleh mengisi borang langganan agar anda mendapat kemaskini terus ke email anda.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.