Jawatan Kosong Di Agensi Penguatkuasaan Maritim Malaysia (APMM)

Jawatan Kosong Di Agensi Penguatkuasaan Maritim Malaysia | APMM mempelawa seluruh warganegara Malaysia yang berkelayakan, memiliki daya kepimpinan yang dinamik, kompeten dan inovatif serta ingin memulakan satu kerjaya di suasana yang baru dan berdaya saing untuk menyertai APMM seperti maklumat di bawah.

Maklumat Jawatan Kosong :
JAWATAN : LEFTENAN MUDA MARITIM GRED T13
KEKOSONGAN : 30
SIMPANAN : 20

SYARAT DAN KELAYAKAN
Pemohon yang berminat untuk mengisi jawatan kosong ini boleh mendapatkan Maklumat syarat lantikan/gaji /tugas-tugas jawatan di pautan berikut :

[+] https://www.spa.gov.my/spa/laman-utama/gaji-syarat-lantikan-deskripsi-tugas/ijazah-sarjana-phd/leftenan-muda-maritim-gred-t13

CARA MEMOHON

Pemohon-pemohon hendaklah membuat permohonan secara online (atas talian) dengan melayari Portal Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia dengan melengkapkan borang SPA8i melalui pautan di bawah :
[+] KLIK SINI UNTUK MEMOHON

TARIKH TUTUP PERMOHONAN

14 September 2020 (Isnin), jam 11.59

MAKLUMAT PENTING

Sila ambil perhatian tarikh post ini ini dibuat bagi mengelakkan kekeliruan tentang tarikh tutup iklan. Bagi mengelakkan ketinggalan iklan terkini, sila Join channel telegram bagi mendapat kemas kini. Anda juga boleh mengisi borang langganan agar anda mendapat kemaskini terus ke email anda.

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.