Peluang Jana Income USD Semasa COVID19

AffiliateXusd

Melihat kepada statistik jangkitan sedunia yang sudah pun melepasi angka 1 juta, itu merupakan petanda bahawa Covid19 tidak akan selesai dalam masa terdekat.

Pandemic selalunya mengambil masa setahun untuk diselesaikan apatah lagi ia melibatkan hampir semua negara yang wujud di muka bumi ni.

Bagi peniaga, sudah pasti ini merupakan perkara yang paling sukar buat mereka. Bisnes tak boleh berjalan seperti biasa dan pendapatan sudah pun terhenti.

Semakin ramai juga orang yang mula buat bisnes secara online dengan harapan ianya semakin mudah dapat tempahan. Namun adakah ianya betul-betul mudah?

Ada peluang bisnes yang lebih mudah untuk anda jana income USD semasa covid19 ni iaitu dengan menjual produk digital di luar negara.

Eh, macam mana pula nak dapatkan produk digital luar negara dan jual di sana?

Dengar macam susah nak buat kan?

Ianya tak susah, hanya perlukan beberapa step sahaja. Cuma copy-paste teknik yang bakal diajar dalam panduan. Anda pasti akan mendapat komisyen pertama anda jika ikut setiap teknik yang diajar.

Anda perlu buat carian produk yang ada permintaan tinggi
Anda perlu dapatkan akses produk untuk cuba sendiri
Anda perlu promosikan kepada orang yang perlukan produk tersebut
Anda akan terima komisen

Semua step ini sangat mudah, anda boleh buatnya bermula hari ini juga. Namun persoalannya yang lebih tepat ialah apa strategi yang anda boleh guna untuk dapatkan kepercayaan orang luar negara untuk beli produk daripada anda yang mereka tak kenal?

Rashvin merupakan pakar dalam perkara ini. Beliau ialah orang Malaysia yang sudah lebih 10 tahun menjana income dalam USD dan beliau menjana $3000 semasa dalam PKP.

Perkara paling menakjubkan ialah beliau hanya ulang step yang sama setiap masa.

Dalam panduannya AffiliateXusd , beliau tunjukkan step dari mencari produk hot untuk dijual sehingga berjaya dapatkan komisen USD pertama.

Semuanya dah lengkap, anda hanya perlu ikut langkah tersebut satu per satu sehingga berjaya dapatkan hasil yang sama sepertinya.

Kenapa anda perlu lakukan sekarang?

Anda lihat sahaja situasi semasa di Malaysia. Semua orang perlukan duit dan panduan ini akan digunakan oleh beratus orang lain selain anda yang inginkan pendapatan tambahan.

Jika mereka mengambil langkah yang lebih awal, maka anda akan ketinggalan jauh di belakang. Mereka sudah mula dapat komisen USD pertama, anda masih duduk di rumah menonton netflix sahaja.

Jadi, bertindak sekarang dah mula dapatkan komisen USD anda hari ini juga.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.