Sistem Web Jualan yang Mudah

Salam sejahtera dan salam ceria kepada semua usahawan internet Malaysia.

Ramai yang buat carian di google, mana hendak cari sistem yang boleh menguruskan web jualan yang mudah?

Di internet sekarang pelabagai sistem yang kita boleh jumpa, tetapi tak menepati kehendak kebanyakkan pengguna atau Internet Markerter di Malaysia.

Ada sistem yang bagus, tetapi terlebih canggih, takut pelanggan tak pandai nak beli atau buat tempahan pulak.

Maka, cari punya cari saya terjumpa satu sistem yang mudah!

Nama sistem pun kena dengan kehendak kebanyakkan penguna, nak tau apa nama sistem tu? Minisite Mudah.

Klik-klik, isi borang je, siap dah Minisite atau Web Jualan kita. Canggih, Mudah, serius wa cakap lu…

Inilah sistem yang dicari-cari selama ni, akhirnya menjadi kenyataan!

Patutlah selama ni tak jumpa, sebab sistem ni baru diterbitkan pada tahun 2012 ni, tak dilancarkan secara rasmi lagi pun… tetapi dah ramai pengguna menggunakan Sistem Minisite Mudah ni.

Untuk maklumat lanjut, sahabat boleh kunjungi web berkenaan di Minisite Mudah

Walaupun masih baru, tak sampai setahun jagungpun lagi sistem ni, tapi ramai yang dah guna, dah rasmikan pun web jualan masing-masing.

So far, nampak respon/testimoni pengguna-pengguna, pelanggan semuanya positif. Otai-otai IM di Malaysia pun dah ramai gunakan rupanya, diam-diam je diorang ni..

Buat duit riban-riban, tak pening kepala nak fikir koding-koding, design minisite, guna Minisite Mudah ni utk mudahkan uruskan web jualan, tempahan dan pengurusan pelanggan mereka.

Tak ramai lagi yang kongsikan rahsia ni, cari di forum pun tak banyak lagi yang promote Minisite Mudah ni.. diorang nak rahsiakan ke benda baik macam ni? Entah ler…tapi anda boleh tengok contoh minisite yang guna Minisite Mudah.

Jika anda mempunyai produk yang hendak dijual secara online, saya cadangkan minisite mudah ini. Berbaloi untuk mendapatkannya.

Jadi semoga perkongsian ini dapat menamatkan pencarian anda mencari minisite yang sesuai.

Semoga Bermanfaat.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.