Rahsia ilmu pemasaran internet yang BERHARGA !

Pada mula saya berjinak-jinak dengan internet,saya ingat cari produk dan letakkannya di laman web supaya orang boleh beli merupakan perkara utama untuk berjaya.

Saya silap.Silap BESAR! Perkara paling berharga buat saya semasa membina bisnes ialah “belajar mempromosikan produk di internet” – tiada yang lebih berharga daripada pelajaran ini.

Kenapa saya boleh cakap begitu? Kerana jika saya tahu bagaimana caranya mendapatkan orang melawati laman web saya, saya boleh jadikan mereka pembeli sesuatu produk.

Tapi jika saya mempunyai produk sendiri tetapi tidak tahu bagaimana untuk menarik orang ramai
supaya datang ke laman web saya untuk melihat produk yang saya jual, usaha saya sia-sia sahaja kerana tiada siapa yang akan lihat produk tersebut, lebih lagilah untuk membeli.

Di sini, produk sudah jatuh nombor DUA (saya akan terangkan sebentar lagi).

Memasarkan produk di laman web anda adalah perkara UTAMA.

Belajarlah kaedah promosi yang berkesan dan anda akan dapat jual apa-apa produk yang sesuai atau jana pendapatan tanpa menjual sebarang produk pun (hairan bukan?).

Saya katakan produk jatuh nombor dua selepas ilmu pemasaran kerana…

1. Anda tak perlu jual produk untuk menjana pendapatan di internet (ada caranya)

2. Anda boleh jual produk orang lain dan kaut komisyen jualan

Jadi jelaslah di sini bahawa produk bukanlah masalah utama. Yang tinggal ialah kaedah promosi yang perlu anda pelajari dan aplikasikan ke dalam bisnes internet anda.

Kebanyakan orang gagal untuk melihat perkara ini. Sebab itulah mereka tercari-cari “apakah produk hangat yang mereka nak jual” di internet, walhal untuk mula menjana pendapatan lumayan di internet ialah dengan mempelajari cara atau kaedah melakukan promosi.

Zamri Nanyan terbitkan “Pakar Affiliate” pun atas dasar mengajar bagaimana anda boleh melakukan pemasaran efektif dan mempromosikan produk orang lain dahulu.

Ada 3 modul semuanya.

Modul #1 – Video Asas Pemasaran Affiliate

Anda diterangkan perkara asas yang anda perlu tahu untuk memahami pemasaran internet tanpa mencipta produk anda sendiri. Ada 5 video yang disediakan supaya ianya lebih mudah untuk anda belajar (tonton dan dengar)

Modul #2 – 5 Kaedah Pemasaran Affiliate Yang Terbukti Berkesan

Ini merupakan rakaman audio tentang 5 cara pemasaran internet yang telah pun terbukti berkesan. Guna cara ini untuk mempelbagaikan cara promosi anda.

Modul #3 – Teknik “Money-On-Demand”

Inilah teknik kegemaran saya. Hantar satu email sebelum tidur, esoknya saya boleh lihat komisyen jualan terhasil. Bayangkan berapa banyak email yang anda boleh hantar sebulan. Kemudian, bayangkan setiap email yang anda hantar bernilai beberapa puluh atau ratus (mungkin ribu) ringgit setiap email.Ianya tidak mustahil kerana ribuan Pakar Affiliate MASIH melakukannya.

Jika anda rasa anda masih lagi tidak menjana pendapatan di internet, mungkin anda boleh semak semula “cara pemasaran” yang anda lakukan.

Adakah ianya efektif? Jika tidak, anda tahu apa yang MESTI anda lakukan.

Zamri Nanyan Pakar Affiliate disini !

Lambat-laun saya pasti anda akan miliki Pakar Affiliate juga. Kenapa tidak sekarang?

Jika anda bertindak sekarang dan buat pembelian, anda diberikan satu SEMINAR bernilai RM1,299 PERCUMA.

Inilah nilai yang tak terhingga dengan hanya membuat pelaburan kurang daripada 2 ratus ringgit sahaja.

Dapatkan “Pakar Affiliate” sekarang sebelum seminar ini penuh!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *