Rahsia buat duit no right click

Butang kanan tetikus biasa digunakan sama ada untuk membuka link ke tab baru. Butang tetikus sebelah kanan juga sering digunakan untuk tujuan mengcopy. Dalam keusahawananan internet, ada yang memasang anti klik kanan bagi mengelakkan seseorang daripada menyalahgunakan fungsi butang tetikus sebelah kanan.

Pada kebiasaannya, pencuri website biasa menggunakan butang tetikus sebelah kanan untuk tujuan mencuri teks artikel orang lain, kandungan surat jualan atau mencuri grafik orang lain.Orang lain susah-susah karang artikel, orang lain dengan senang-senang sahaja mengambil hasil kerja orang lain. Ini tidak sihat dan sebab itulah usahawan seperti kuasa forex, surat jualan minisite saudara Amirol dilindungi dengan anti right click dan copyscape protection.

Sekiranya blog atau surat jualan anda disekat dengan fungsi butang tetikus sebelah kanan, anda sudahpun menghalang si pencuri daripada mencuri hasil karya anda. Selain daripada itu hasil usaha anda melindungi hasil karya anda boleh memberikan keuntungan kepada anda kerana pengguna butang tetikus sebelah kanan bukan semuanya pencuri.

Butang tetikus sebelah kanan sebenarnya mempunyai potensi yang baik untuk buat duit.Anda hanya perlu lindungi hasil karya anda…Saya telah menemui satu skrip yang dapat melindungi hasil karya anda seperti artikel, grafik daripada diambil tanpa kebenaran daripada anda. Selain daripada melindungi hasil karya anda, skrip ini jugadapat menghasilkan duit. Ini adalah kerana skrip ini juga boleh berfungsi sebagai iklan..Untuk mengetahui dengan lebih lanjut tentang skrip ini, klik disini untuk membaca lebih lanjut.

Update : 24/11/12

Saya tidak lagi meneruskan jualan skrip ini kerana kini terdapat skrip yang lebih baik untuk menggantikan skrip yang saya maksudkan..Sekarang ini saya sedang mendapatkan resellright No Right Click WP Plugin yang lebih mudah diurus. Saya akan buat update apabila semuanya sudah selesai.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.