Panduan clickbank malaysia oleh zyan

teknik clickbank

Panduan clickbank Malaysia yang di tunjukkan oleh saudara Zyan ni bukannya sebagai tempat pemasar produk digital atau fizikal di Malaysia. Teknik clickbank ini merupakan satu produk digital yang dihasilkan oleh saudara Zyan. Matlamat beliau adalah membantu para usahawan affiliate Malaysia memasarkan atau mempromosi produk yang ada di clickbank dengan cara yang betul agar mendapat komisyen.

Jika ada yang masih tak tau apa itu clickbank, kena rujuk dengan panduan teknik clickbank oleh Zyan atau mencari maklumat tentang clickbank di google. Rasanya labih baik rujuk terus dengan teknik clickbank oleh saudara Zyan kerana ia dalam Bahasa Malaysia. Pendek kata clickbank itu adalah lubuk buat duit.

Oleh kerana clickbank itu merupakan lubuk buat duit kepada semua agen affiliate. Maka anda yang belum mula membuat duit dengan clickbank tidak harus melepaskan peluang keemasan ini. Bayangkan jika mendapat komisyen sebanyak USD10.. jika ditukar dengan wang Malaysia ia akan berganda sebanyak 4 kali bergantung kepada tukaran wang semasa. Itu jika USD10. Bagaimana jika sampai USD100?..Kalau tidak jadi jutawan pun sekurang-kurangnya ada pendapatan sampingan yang boleh digunakan untuk bayar bil elektrik. Lebih baik ada daripada langsung tidak mendapat sesenpun sepanjang menggunakan internet.

Balik kepada teknik clickbank Malaysia oleh saudara Zyan, beliau menyedari bukan semua usahawan Malaysia yang sudah membuka akaun dengan clickbank mendapat komisyen yang membanggakan atau ada yang langsung tak pernah dapat kmoisyen.. macam diri saya sendiri pada suatu ketika dahulu.. memang agak kecewa tapi mujurlah ada teknik clickbank. Maka dengan itu beliau menerbitkan panduan yang dikenali teknik clickbank bagi memberikan panduan yang betul cara menjana pendapatan dengan clickbank.

Kebanyakan usahawan yang mendapatkan teknik clickbank ini amat berpuas hati dengan teknik yang diajar oleh saudara Zyan…termasuk juga diri sendiri. Kalau nak lihat komen pengguna teknik clickbank, boleh tinjau-tinjau di forum wangcyber.Nampaknya teknik clickbank sudah diupgrade dalam versi video pula. Lagi senang faham khususnya mereka yang benar-benar tidak faham. Sebelum ni dalam bentuk ebook setebal 94 muka surat..panyampaiannya yang simple dan mudah difahami..tak perlu lagi buat kajian sebab semuanya sudah diterangkan dalam ebook tersebut..

Akhirnya kalau nak income sampingan dengan clickbank, apa kata cuba teknik yang diajar oleh saudara Zyan

Semoga bermanfaat…

Kemaskini :
Teknik Clickbank yang dihasilkan oleh saudara Zyan telah mendapat sambutan yang hangat di Malaysia. Walau bagaimanapun beliau menutup jualan sementara ebook ini bagi memberi tumpuan coaching kepada semua pembeli.

Namun begitu, bagi yang terlepas mendapatkan Panduan Clickbank ini boleh mendapatkan panduan clickbank lain. Antara panduan clickbank yang mendapat sambutan hangat di kalangan usahawan affiliate clickbank di Malaysia ialah CB Method Zero dan CB Method Hero.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.