Bina kedai online automatik

Setiap hari ramai blogger menjana pendapatan di internet. Pelbagai cara untuk menjana pendapatan di internet. Antara yang paling popular ialah menjana pendapatan melalui affiliate. Program affiliate yang mendapat sambutan ramai pula ialah program affiliate yang dibayar dengan menggunakan mata wang dollar kerana apabila ditukar ke dalam mata wang Malaysia, nilai akan berganda lebih-lebih lagi pada masa ini mata wang Malaysia jauh lebih rendah berbanding dengan mata wang US.

Dalam post pada kali ini saya kongsikan maklumat panduan membina kedai online sendiri dimana kedai online ini sebenarnya merupakan kedai affiliate. Ini bermakna jika sekirang seseorang pelawat ke kedai online anda membeli produk melalui kedai online anda, anda akan dibayar komisyen.

Dengan produk ini, sesiapa pun boleh membina kedai online sendiri dan mendapat pelanggan dari seluruh dunia, walaupun mereka:

  • Tidak pandai membina laman web
  • Tidak faham cara mengendali hosting
  • Tidak memerlukan kemahiran Bahasa Inggeris
  • Tidak pandai mencari pembekal
  • Tidak sanggup menguruskan shipping
  • Tidak berani melaburkan modal yang besar

Produk ini akan mengegarkan pasaran Malaysia dan membantu ramai rakyat Malaysia untuk menjana pendapatan sampingan dalam USD, tanpa perlu keluar rumah atau berjumpa sesiapa.

Dalam 5 minit sahaja, kedai anda boleh siap untuk digunakan.

>> Klik Sini Untuk DEMO Penuh Sistem Ini <<

Daftar menggunakan pautan di atas untuk mendapat akses VIP dan diskaun lebih dari 90% apabila produk ini dilancarkan minggu depan.

Tempat adalah terhad, jadi pastikan anda daftar sekarang juga!

>> Klik Sini Untuk DEMO Penuh Sistem Ini <<

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *