Tutorial Pakej Sistem Affiliates

sistem affiliateSalam sejahtera semua. Kali ini saya menerangkan sedikit mengenai produk edaran terkini saya iaitu Pakej Sistem Affiliate. Produk ini adalah video tutorial bagaimana cara memasang sistem affiliate dalam webjualan sesuatu produk anda. Produk ini sebenarnya bukan hasil saya sendiri tetapi dihasilkan oleh Saudara Amirol tetapi saya mendapat hak untuk mengedarkan Pakej sistem Affiliate ini.

Pakej sistem affiliate ini sememangnya amat sesuai dimiliki oleh usahawan internet bagi mendapatkan sekumpulan agen untuk mempromosikan produk sendiri dan seterusnya menggandakan jualan produk. Video tutorial cara-cara memasang sistem affiliate ini tidaklah susah  kerana video tutorial ini menerangkan langkah demi langkah cara-cara memasang sistem affiliate.

Untuk melihat contoh sistem affiliate yang saya buat untuk salah satu webjualan saya, sila klik disini.

Jika anda berminat untuk mendapatkan produk ini silakan dapatkannya  disini. Buat masa ini saya belum lagi memasang sistem affiliate untuk Pakej Sistem affiliate. Mungkin pada masa akan datang saya akan buka affiliates untuk produk ini.