Teknik split affiliate oleh Rahman Basri

minisiteSalam sejahtera kepada anda yang berkunjung ke blog ini.

Kepada anda yang memerlukan template minisite untuk perniagaan internet, di blog saya ini ada memberikan template minisite secara percuma, bukan satu tetapi lima kesemuanya. Pada kebiasaannya, apabila seseorang usahawan internet mempromosikan sesuatu produk melalui link affiliate, mereka akan memberikan bonus tambahan. Ini adalah salah satu strategi dalam pemasaran affiliate. Jadi template minisite percuma ini juga boleh anda jadikan bonus tambahan kepada pembeli yang membeli sesuatu produk melalui link affiliate anda. Anda boleh dapatkan minisite percuma tersebut di sini.

Ok, berkaitan dengan tajuk post saya pada kali ini, baru-baru ini saudara Rahman Basri telah melancarkan satu teknik baru bagaimana mendapatkan jualan yang lebih banyak melalui pemasaran affiliate serta teknik mendapatkan komisyen berganda. Teknik baru ini dikenali sebagai Split Affiliate. Menurut Rahman Basri teknik dalam Split Affiliate agak advance tetapi masih boleh diikuti oleh sesiapapun walaupun mereka yang baru belajar selok belok pemasaran affiliate.

Pendedahan beliau bukan teori semata-mata atau orang cakap ebook orang barat yang ditranslate ke dalam bahasa Malaysia. Apa yang didedahkan oleh beliau adalah berdasarkan kepada pengalaman beliau sendiri menjana puluhan ribu ringgit melalui program affiliate. Siapa yang tak kenal dengan Rahman Basri yang selalu menjadi super duper dalam mana-mana program affiliate.

Jika anda mendapatkan Split Affiliate ini, anda akan didedahkan dengan beberapa perkara yang mungkin belum pernah anda ketahui sebelum ini. Jika benar teknik yang didedahkan itu belum pernah anda ketahui maka ini adalah peluang anda menjana pendapatan yang lebih banyak melalui program affiliate. Mungkin anda juga bakal mengatasiĀ  saudara Rahman Basri sebagai top affiliate..hmmm. Merana lagi si RB ni. Sapa suruh dedahkan tekniknya yang banyak membantu beliau menjadi top affiliates..hahaa..Ini sebenarnya menunjukkan saudara RB tidak kedekut ilmu dan mahu semua pencinta program affiliate di Malaysia menikmati income sampingan melalui program affiliates. Antara yang anda bakal ketahui melalui Split Affiliate ni ialah :

Case study #1: Kuasa Fan Page

Case study #2: Program 20 Ribu 20 Hari

Case study #3: Mininiaga

Untuk mengetahui lanjut rahsia ni saya sarankan anda baca sendiri maklumatnya di http://www.splitaffiliate.com…itupun jika jualan produk ini masih dibuka..

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *