Rahsia Pakar Software

Anda pasti teruja apabila memiliki software sendiri dengan jenama tersendiri. Mempunyai software sendiri bukan khayalan lagi kerana pakar software ada jawapannya. Software yang diberi secara percuma dalam pakej pakar software sebenarnya bukan sembarang software kerana ia boleh mencipta software dalam beberapa klik. Inilah yang disebut software buat software. Saudara Zamri menyediakan sebuah video bagaimana mencipta software dalam beberapa klik sahaja. Sebelum menonton video tersebut, mari kita kongsi bersama mengapa pakar software sangat bermanfaat. Kalau tak tahu kandungan dalam pakar software, sesiapapun tak akan berminat dengan pakar software.

Modul 1 mendedahkan banyak rahsia kejayaan software. Zamri dan Patrick mendedahkan penghasilan software bermula dengan idea menghasilkan software sehinggalah menangani isu berkaitan penciptaan softaware.

Modul 2 pula menunjukkan bagaimana anda boleh hasilkan pendapatan melalui software… dan anda bukannya mesti jual software sahaja untuk buat duit. 6 contoh yang diberikan sudahpun cukup untuk membuatkan anda sibuk menyiapkan projek software anda. Dan contoh yang terakhirlah paling special kerana model inilah yang digunakan oleh Patric untuk menjana setengah juta RM (ya, tak salah tulis ni – memang RM1/2 JUTA) dan ini cuma daripada 1 model yang Patric gunakan.

Modul 3 mendedahkan cara jual software..ni yang paling best sebab beliau mendedahkan cara best macam mana nak jual software.

Sekarang lihat sendiri bagaimana buat software sendiri dengan hanya beberapa klik sahaja. Dalam laman web www.PakarSoftware.com, saudara Zamri ada menjanjikan software yang boleh buat software. Video di bawah adalah software yang dimaksudkan oleh saudara Zamri dalam laman webnya di www.PakarSoftware.com

Dapatkan pakar software di www.PakarSoftware.com

Update : 28 Feb 2011

Jualan Ditutup? Zamri menghubungi saya melalui email memaklumkan Pakar Software akan ditutup tepat jam 12.00 malam ini. Mungkin ada yang belum sempat mendapatkan produk ini kerana bajet kurang cukup atau masih atas pagar nak beli atau tak. Apa yang pasti CONFIRM Pakar Software akan ditutup jualannya namun saya berharap Zamri akan berubah fikiran demi untuk rakyat Malaysia yang belum sempat memiliki produk ni. Kepada yang sudah mendapatkan produk ni, diucapkan tahniah dan semoga berjaya. Saya pula tengah cari resepi untuk buat software. Setakat ni dah berjaya buat perisian untuk buat redirect.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *