Panduan Membina Blog : Pakej Kit Blogger Versi terkini Dilancarkan

Panduan membina blog wordpress bukanlah produk baru. Panduan membina blog wordpress juga dikenali sebagai kitblogger adalah hasil karya Smartzul. Namun ia telah mengalami beberapa siri upgrade oleh Smartzul. Kini versi terbaru dikenali Pakej Kit Blogger Versi 2.7 dilancarkan pada bulan Disember tahun lepas.

Pakej Kit Blogger ini sememangnya lengkap untuk dijadikan panduan membina blog sendiri yang menggunakan perisian wordpress. Sebelum membina blog, Pakej Kit Blogger memberi plan tindakan yang sangat teratur agar proses pembikinan blog berjalan dengan lancar. Plan tindakan ini sebenarnya adalah satu arahan yang perlu diikuti sebelum membina blog. Inilah sebenarnya rahsia kejayaan seseorang membina blog sendiri hanya berpandukan panduan yang diberikan.

Pakej Kit Blogger ini sememangnya telah membantu ramai blogger membangunkan blog sendiri. Pada zaman ict ini, semua orang berlumba-lumba membangunkan blog masing-masing sama ada blog untuk peribadi, perniagaan, keagamaan, atau untuk persatuan. Mengupah orang lain membina blog adalah satu tindakan yang tidak bijak kerana selepas blog siap, sudah tentu anda tidak tahu mengendalikan blog anda. Selain daripada itu anda akan menanggung kos yang jauh lebih tinggi jika menggunakan khidmat pembuat blog. Memiliki panduan Kit Blogger adalah satu langkah bijak kerana anda hanya memerlukan sedikit kos untuk membeli ebook Pakej Kit Blogger disamping anda akan lebih mahir mengurus blog sendiri.

Untuk mengetahui Panduan Pakej Kit Blogger ini dengan lebih lanjut sila lawati Pakej Kit Blogger Versi 2.7

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.