Panduan Buat Duit Dengan Amazon

Salam sejahtera. Hari ini adalah hari kelima kita berada di tahun baru 2013. Semoga tahun ini kita memperolehi pencapaian yang lebih baik daripada tahun 2012 dan memperbaiki setiap kesilapan yang dilakukan sepanjang 2012 khususnya dalam bidang keusahawanan internet.

Pada penghujung bulan Disember 2012, saudara Amirol berjaya melancarkan produk terbarunya iaitu Pakej Tutorial Pembinaan Laman web Affiliate Amazon. Bagi yang berminat menjana pendapatan dengan amazon, ini merupakan satu peluang untuk mempelajari teknik yang betul menjana pendapatan daripada mereka yang mempunyai pengalaman buat duit di amazon.com.

Jika anda ingin mengetahui potensi buat duit dengan amazon, dalam tulisan saya sebelum ini, saya ada bercerita secara ringkas potensi menjana pendapatan dengan Amazon.com melalui program affiliatenya. Anda juga boleh mencari maklumat di google tentang kejayaan usahawan internet Malaysia menjana pendapatan di Amazon.Com.

Pakej Tutorial Pembinaan Laman web Affiliate Amazon.Com oleh saudara Amirol ni merupakan proses lengkap bagaimana menjadi agen pemasaran affiliate amazon dan cara membangunkan laman web promosi produk-produk yang terdapat di amazon.com. Antara kandungan tutorial ini adalah langkah demi langkah tentang :

1. Bagaimana hendak mendaftar sebagai agen affiliate Amazon.
2. Bagaimana untuk memilih produk Amazon yang mendapat permintaan.
3. Bagaimana nak bina laman web khas untuk promosi produk Amazon.
4. Bagaimana Untuk Membuat Pemilihan Nama Domain Yang Bernilai Tinggi.
5. Bagaimana Untuk Melakukan Pemasangan Sistem WordPress.
6. Bagaimana Mengemaskini Halaman Dan Paparan Laman Web Affiliate Amazon Anda.
7. Dan banyak lagi…

Sekiranya anda mempunyai minat untuk menjadi agen affiliate amazon dan seterusnya menjana pendapatan menerusi program affiliate amazon, saya cadangkan agar anda mendapatkan Tutorial ini di sini.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.