Pakej software untuk bakal usahawan internet

Sekiranya anda melibatkan diri dalam keusahawanan internet, tiga perkara seperti hosting, webjualan,borang tempahan dan borang hubungi adalah asas utama dalam perniagaan internet. Seseorang usahawan internet memerlukan webjualan untuk memasarkan produk secara online. Contoh webjualan adalah seperti webjualan kitblogmas.com. Webjualan penting untuk seseorang usahawan internet menerangkan kelebihan produk yang hendak dipasarkan.

Borang tempahan pula penting bagi membolehkan pembeli melakukan pengesahan pembayaran. Disamping itu, borang tempahan boleh memudahkan usahawan melakukan pengurusan setiap tempahan yang dilakukan. Borang hubungi juga tidak kurang penting sebagai tempat pelanggan dan usahwan berinteraksi. Sekiranya bakal pelanggan mempunyai sebarang pertanyaan mengenai dengan produk yang dipasarkan, pelanggan boleh melakukannya dengan hanya mengisi borang hubungi. Usahawan pula dapat mengesan dari webjualan mana pelanggan membuat pertanyaan.

Walaupun kesemua kompenen ini sangat penting, namun bukan semua usahawan boleh membuatnya. Ini lebih-lebih lagi kepada usahawan yang baru menceburkan diri dalam keusahawanan internet. Satu cara untuk mengatasi masalah ini adalah dengan mengupah orang lain membuat minisite. Masalah lain timbul pula, jika sekiranya usahawan tersebut mempunyai lebih daripada satu produk atau webjualan, sudah tentu ia akan mengeluarkan kos yang agak besar.

Sebagai mengakhiri masalah ini adalah dengan mendapatkan pakej software yang disiapkan oleh saudara Bearnerd. Pakej software ini lengkap yang terdiri daripada empat software iaituSales Letter Creator, Landing Page Creator, Order Form Creator, dan Contact Form Creator. Dengan mendapatkan software ini, anda tidak perlu lagi mengupah orang lain untuk membuat webjualan atau membeli skrip borang tempahan seperti sistem borang.

Software ini sebenarnya bukan untuk usahawan baru sahaja. Saya sendiri mendapatkan pakej software ini kerana ia dapat memudahkan kerja-kerja saya membuat landing page dalam pemasaran affiliate atau membuat landing page untuk produk percuma. Ia mudah dan cepat. Saya tidak perlu lagi membuka Kompozer untuk membuat landing page. Hanya klik software landing page creator kemudian generate sahaja.

Mengapa anda juga harus mendapatkan pakej software ini?

  • Meningkatkan produktiviti anda. Saya sendiri menggunakan perisian ini jika ingin mempromosikan produk affiliate melalui landing page. Kenapa? Sebab perisian Sales Letter Creator amat cepat menghasilkan template html. Saya jimat masa dan tenaga!
  • Sistem minisite yang lengkap. Dengan adanya perisian untuk membina template minisite, borang contact, borang order, dan landing page, anda boleh terus mula dan siapkan minisite jualan anda.
  • Disertakan dengan video tutorial. Saudara Bearnerd sertakan video tutorial untuk membantu meningkatkan kefahaman anda tentang cara menggunakan perisian ini.
  • Tidak perlu di ‘install’. Jika anda menggunakan sistem operasi Windows XP, Windows Vista, dan Windows 7, anda boleh gunakan perisian ini tanpa perlu ‘install’.
  • Support penggunaan perisian. Saudara Bearnerd  akan bantu anda memahami penggunaan perisian ini sama ada melalui support email atau YM/Skype.

Dapatkan pakej software ini daripada Bearnerd Bondly.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *