Mesin jualan internet oleh Edmund Loh

Dengan hanya tiga langkah mudah dapat menjamin keuntungan sebanyak 5 kali ganda dan nilai pelanggan 1400% dalam masa 48 jam..Ini jaminan Mr Edmund Loh kepada pelanggan yang mendapatkan produk pertama beliau dalam Bahasa Malaysia yang dikenali sebagai Mesin Jualan Internet. Namun beliau menambah bahawa produk ini tidak sesuai untuk orang malas bekerja. Ini adalah kerana produk ini bukan pil majik dan ini bukanlah ‘push button’. Jika anda tak bercadang untuk berbuat apa-apa, Mr. Edmund Loh nasihatkan lebih baik jangan pesan untuk beli Mesin Jualan Internet. Ini satu saranan yang terbaik kusus untuk mereka yang mahu buat duit diinternet.

Edmund Loh merupakan seorang usahawan yang menjana pendapatan melalui internet. Walau bagaimanapun saya percaya ramai yang tidak perasan akan kewujudan beliau dalam dunia internet. Ini adalah kerana kebanyakan produknya dipasarkan diperingkat antarabangsa dan dalam bahasa Inggeris. Saya mula mengetahui beliau setelah melanggan newsletter Edmund Loh melalui internetsalesmachine.com yang ada dijual di clickbank.

Mesin Jualan Internet sebenarnya hasil terjemahan kursus asal beliau dalam Bahasa Inggeris iaitu “Internet Sales Machine”. Kursus video ini telah diubahsuai khas untuk usahawan Internet tempatan dan kini diterbitkan dalam Bahasa Malaysia. Bagi yang tidak berkesempatan mendapatkan Internet Sales Machine, inilah masanya untuk mendapatkan kursus beliau dalam Bahasa Malaysia iaitu Mesin Jualan Internet.

Perkara yang perlu anda tahu sebelum mendapatkan Mesin Jualan Internet :

1. Ini BUKAN Skim Cepat Kaya. Walaupun anda boleh menjana duit yang banyak dalam masa yang singkat, biasanya usahawan Internet yang ada perniagaan sedia ada lebih cepat mendapat hasil. Kalau anda menganggap diri sebagai usahawan baru, mempelajari sistem ini akan mengambil sedikit masa (tapi jangan bimbang… masa untuk anda belajar jauh lebih singkat daripada saya bila saya bermula bertahun-tahun dulu!)

2. Ini BUKAN Untuk Orang Malas. Ini bukan pil majis dan ini bukanlah ‘push button’. Sudah bertahun Edmon Loh berniaga online dan tak pernah beliau saksikan ‘push button and make money solution’ yang benar-benar wujud (biasanya semua scam saje). Jika anda tak bercadang untuk berbuat apa-apa, Edmun Loh nasihatkan lebih baik jangan pesan untuk beli Mesin Jualan Internetâ„¢.

3. Ini BUKAN Pasal Mahu Mengambil Kesempatan Untuk Trend Jangka Pendek. Bukan macam kursus atau program Internet Marketing lain yang ‘exploit short term trends and loop holes’, inti Mesin Jualan Internet semuanya dalam membina sebuah bisnes Internet sekali dan mengaut keuntungan untuk masa yang panjang. (In English… work once, get paid over and over!)

4. Ini BUKAN Untuk Anda Jika Anda Sudah Menjana Wang Sebanyak RM20,000 Ke Atas Tiap-Tiap Bulan. Walaupun Edmund sudah berkata bahawa inilah sistem dan rahsia yang sama seperti dipraktikkan oleh usahawan sedunia, Beliau takkan mahu memberi apa-apa idea yang kurang realistik (nanti cepat hampa juga!). Jika anda sedang menjana duit 5 angka ke atas melalui Internet, besar kemungkinan anda dah tak perlukan kursus ini kerana kursus ini lebih cenderung kepada orang baru.

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *