Jana wang besar dengan affiliates

affiliates
Contoh Komisyen Affiliate

Mengambil tajuk daripada iklan banner EruwanGerryAffiliates.Com yang membuka keahlian menjadi agen affiliates terhadap beberapa produk Eruwan Gerry. Jana wang besar sesuai dengan komisyen yang tinggi diberikan kepada agen affiliate. Sepintas lalu saya dapati ada produk yang komisyennya sehingga RM50 bagi setiap jualan. Bayangkan jika melakukan 2 jualan, agen sudah dapat komisyan RM100.Itu jika dua jualan, jika lebih daripada itu???  Huhh..ni yang semangat untuk melakukan promosi.

Jika mahu buat duit dengan affiliate, komisyen yang tinggi adalah salah satu ciri sebab seseorang tu menjadi agen affiliates terhadap sesuatu produk. Banyak jualan banyaklah komisyen yang diperolehi. Bagusnya menjadi agen affiliate EruwanGerryAffiliates.Com ni, anda cuma buka satu akaun dan boleh promosi pelbagai jenis produk.

Jika anda belum menyertai affiliates EruwanGerryAffiliates.Com yang memberikan komisyen yang tingggi, daftarlah secara percuma sahaja. Agen affiliates akan disediakan bahan pengiklanan seperti email dan banner yang menarik.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *