Iklan Tube Genie Plugin WordPress Menakjubkan

Tube Ads Genie adalah plugin wordpress yang menakjubkan yang boleh memasukkan iklan banner untuk produk anda atau affiliate dalam video Youtube di laman web wordpress anda. Youtube telah menjana wang yang banyak dengan menampilkan iklan dalam video. Setiap kali anda menonton video di youtube anda akan disajikan dengan iklan teks atau iklan banner daripada google adsense.

Anda tentu tertanya-tanya bagaimana menampilkan iklan di video youtube. Alangkah bagusnya jika iklan yang ditampilkan itu adalah iklan kita sendiri agar mampu menjana lebih banyak wang. Kini sesiapa sahaja boleh menampilkan iklan banner sendiri di video youtube asalkan video itu dilaman blog wordpress anda.

Ini merupakan peluang anda bagi mengambil kesempatan daripada berjuta-juta video yang terdapat di youtube dan orang ramai pula sentiasa memerlukan hiburan dalam bentuk video. Bilangan iklan dalam video youtube yang akan dipaparkan secara random tidak terhad yang mampu menjana pendapatan sampingan.

Tube  Ads Genie adalah mesra kepada newbie. Masa untuk setup keseluruhan iklan tidak lebih daripada 3 minit. Mulakan dengan meletakkan banner affiliate atau banner produk anda dalam video youtube di blog wordpress anda. Plugin Iklan Tube Genie sesuai untuk mereka yang menjalankan laman video atau apa-apa jenis laman blog yang ada video. Ia merupakan satu plugin wordpress yang paling asas yang membolehkan anda mengendalikannya dengan mudah sehingga iklan banner anda berjaya dipaparkan di dalam klip video Youtube di blog wordpress anda. Ia memudahkan mengurus iklan banner anda, memudahkan mengaktif atau tidak iklan banner anda.

Tonton Demo Video Di Bawah

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *