Bisnes T-Shirt di mudah.my

Selama ini mungkin anda dimomokkan pelbagai bisnes internet seperti buat duit dengan ebook,buat dengan program affiliate,buat duit dengan adsense dan banyak lagi program-program lain yang boleh buat duit. Kesemua program buat duit ini memang memberikan pendapatan yang lumayan kepada usahawan jika tekniknya betul. Namun menumpukan satu lubuk buat duit sahaja maka anda terlupa sebenarnya ada peluang-peluang menjana pendapatan lumayan di internet.

Ramai usahawan berjaya menjana pendapatan yang lumayan hanya dengan berniaga di lelong ataupun di mudah.my. Berniaga dikedua-dua portal ini sudah tentu dikaitkan dengan produk-produk fizikal. Walaupun banyak produk fizikal yang boleh dijual di lelong ataupun di mudah.my, masih ada juga usahawan yang masih tercari-cari produk yang hendak dijual.

Beberapa hari yang lepas usahawan internet iaitu saudara Hafizi Zain telah melancarkan produknya berkaitan dengan bisnes T-Shirt. Pendedahan yang dibuat oleh beliau sangat menarik kerana bisnes T-Shirt boleh dilakukan secara offline dan online.  Jika anda mahu berniaga di lelong atau di mudah.my, mungkin anda boleh menjual T-Shirt yang anda design sendiri. Terdapat beberapa ciri-ciri bisnes T-Shirt antaranya ;

  1. Boleh dibuat secara offline atau online.
  2. Tidak perlu menyimpan stok di rumah dan tidak perlu membeli mesih cetak baju.
  3. Modal yang rendah dan sentiasa mendapat pasaran tanpa mengira musim.
  4. Boleh dibuat secara sambilan namun pendapatan tetap lumayan.

Penulis panduan bisnes T-Shirt ini sendiri telah menjana pendapatan yang sangat lumayan dimana dengan menjual T-Shirt secara online dan offline mampu meraih pendapatan sehingga enam angka. Jika sekiranya anda berminat berniaga T-Shirt sama ada secara online atau di pasar malam, anda wajib mendapatkan panduan Bisnes T-Shirt ini.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *