Bina Laman Jualan PRO Sepantas 3 Minit

Trend terkini, cara buat Laman Jualan Pro sepantas 3 minit tanpa perlu faham coding dan perkara-perkara teknikal serta pening kepala memikirkan kos upah untuk design laman web jualan anda.

Hanya perlu drag and drop dan sepantas 3 minit sahaja anda boleh menghasilkan laman jualan setanding laman profesional diluar sana.

Lebih 80 template pro telah tersedia dan anda hanya perlu pilih mana yang sesuai dengan produk anda sahaja. Anda boleh lihat contoh laman jualan di sini.

Jika anda seorang usahawan internet yang menjual produk sendiri,sila dapatkannya segera sebelum harganya dinaikkan secara berperingkat-peringkat dan anda akan dapat menjadi ahli tanpa perlu untuk membayar langganan secara bulanan.

Ini kerana selepas ini juga perisian ini perlu dilanggan secara bulanan,tapi jika anda mendapatkannya sekarang, langganan bulanan tersebut adalah percuma.

Jadi jangan terlepas peluang keemasan ini. Saya dah dapatkannya kerana lebih baik saya membayar sekali daripada membayar berkali-kali melalui yuran bulanan,tak kan saya lepaskan tawaran hebat ini. Sila kunjungi laman jualan pro jika harga promosi masih ada dan langganan bulanan masih percuma.

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *